Ο κύριος στόχος του έργου είναι η αξιολόγηση , μέσω πιλοτικής εφαρμογής, μιας καινοτόμου διαδικασίας, με απλή τεχνολογία και χαμηλές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, που επιτρέπει τον ασφαλή μετασχηματισμό των υπολειμμάτων τροφίμων από ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης σε ζωοτροφή, χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική μορφή ηλιακής ενέργειας για τη διαδικασία ξήρανσης. Η διαδικασία αξιολόγησης στο τέλος θα περιλαμβάνει παραμέτρους οικονομικές, εμπορίας, περιβάλλοντος και πολιτικής.
Copyright ©
haga.gr | Developed by ichiphost.gr